Reference – kunder

“Det har været en kæmpe oplevelse og fornøjelse at være i et forløb ved Rikke. Det er ikke kun træningen, der gør det til en fornøjelse. Rikke giver sig tid til at snakke, hvis man har noget på hjertet – og det synes jeg var noget, der betød rigtig meget. Hun startede min glæde til at træne, og gav mig lyst til at blive stærkere”
Sille Jacobsen, 22 år

 

 

 

 

 


“Jeg har igennem de seneste snart 3 år været igennem flere forløb hos Rikke. Første udfordring var at komme af med dårlige vaner, ekstra kilo og ondt i ryggen og genfinde selvtillid og selvværd. Rikke mødte mig lige præcis på det niveau, hvor jeg var! Som vægten gik ned og formen forbedres, udfordrede Rikke mig mere og mere. Pludselig kunne jeg selv både se og mærke forvandlingen. Det var for mig et langt sejt træk, men et år senere havde jeg siden min første henvendelse til Rikke smidt 17 kilo, ingen rygsmerter, gået fra en størrelse XL til str. M og genfundet glæden ved mig selv og livet generelt.

Da jeg senere hen ødelagde menisken i mit ene knæ, hjalp Rikke med genoptræningen og det blev endda så godt, at jeg året efter deltog i mit første OCR løb. Træningen til løbet havde Rikke sammensat til mig og 3 andre piger. Vi støttede og motiverede hinanden! En for mig kæmpe succes oplevelse. Min vægt, kost og træning vil for mig altid være en udfordring – MEN nu har jeg redskaberne, viden og et sæt sunde vaner at læne mig op af! Takket være Rikke har jeg nu modet og lysten til mere træning, OCR løb og andre fysiske udfordringer og ikke mindst, så har hun ved sin positive og motiverende adfærd givet mig troen på mig selv tilbage og min livskvalitet er højnet gevaldigt.”
Tina Christensen, 46 år


Forløbet har givet mig et spark bagi og fået mig igang igen efter min fødsel. Jeg var kørt lidt død ift. kost og motion, så det var skønt med inspiration. Fedt med kost gennemgangen – det åbnede virkelig ens øjne.

Det at få lidt feedback på ens vaner og få dem vendt har været noget af det bedste. Det er blevet gjort på en positiv måde uden fokus på fx kalorietælling. Fedt at man kan tave sig og få resultater uden det.
Mette, mor til 1
 

Tidligt i min graviditet begyndte jeg at døje med smerter i symfysen og lænden. Rikke gav mig råd og vejledning til, hvordan jeg bedst muligt kunne passe på mig selv. Jeg fik forskellige øvelser og råd om, hvordan jeg brugte min krop mest hensigtsmæssigt. Øvelserne var brugbare og lige til at gå til. De styrkede min lænd og mindskede smerterne.
 
Efter min graviditet har jeg haft store smerter i lænden og i en periode har jeg følt, at min lænd “sov”. Rikke korrigerede i de øvelser jeg tidligere var blevet præsenteret for og tog sig god tid til at vise og forklare mig, hvordan jeg fremadrettet skulle arbejde.
 
Jeg har altid oplevet Rikke som velovervejet og meget fagligt kompetent – jeg føler mig altid hørt og i virkeligt trygge hænder hos hende.
Kristina Hansen, 32 år, mor til 3