Forløb med træning og fødselsforberedelse

Forløbet køres af jordemoder Pernille Bille og fysioterapeut Rikke Bundgaard. Vi har specialiseret os indenfor graviditet og træning, du er derfor i gode hænder hos os, og du kan trygt træne helt op til selve fødslen.

I et samlet forløb på 12 timer, fordelt over 8 gange, vil jordemoder Pernille og fysioterapeut Rikke lave workshop med dig. Der trænes 1 gang ugenligt, og hver anden gang kommer Pernille efter træning, og vi fordyber os i en snak omkring selve graviditeten, fødslen og mor-rollen. Der vil i den forbindelse blive serveret lidt lette snacks.

Træningen med fysioterapeuten er tilpasset dig som gravid med fokus på at få styrket kroppen, arbejde med forskellige vejrtrækningsteknikker, afspænding, mulige fødestillinger og træning efter fødsel inkl. rectus diastase (delte mavemuskler).
Hele 4 gange undervejs i forløbet (á 1 times varighed) kommer jordemoder Pernille Bille og tager dig med på en rejse gennem graviditet, rebozo, smertelindring, fødsel og til opstart af amningen, som er Pernilles hjertebarn.

Alle kan være med og du vil uanset niveau få noget med herfra.

Du kan med fordel deltage på workshoppen allerede fra 14. uge.

  • Der er kun 10 pladser på holdet.
  • Opstart onsdag d. 4. oktober kl. 16.00-17.00.
  • Tidspunkt: hver onsdag kl. 16.00-17.00, hver anden gang kl. 16.00-18.00.
  • Sted: CrossFit North 579, Hjulmagervej 11-13, 9000 Aalborg
  • Forløbet koster 1400 kr.
  • For at tilmelde dig send en mail til kontakt@rikkebundgaard.dk mærket “Gravid workshop”. Efter tilmelding tilsendes en forløbsbeskrivelse over de 8 mødegange pr. mail.
  • Tilmelding er først gældende, når fakturaen er betalt.

Kort om jordemoder Pernille:

“Mit navn er Pernille Bille, jeg er 26 år gammel og gift med Kristian. Sammen har vi 2 børn fra hhv. 2013 og 2015. Jeg har været uddannet jordemoder siden jan. 2015, men har haft med gravide og fødende at gøre siden 2010. Jeg arbejder på fødegangen i Aalborg, og har været en del af bemandingen derinde siden 2012. Jeg elsket mit fag, og bliver fortsat dagligt fascineret af den gravide krop, samt hvad denne kan præstere når fødslen nærmer sig og står på. Derfor har jeg også en stor interesse i at klæde jer skønne, gravide damer godt på, således at fødslen kan blive en dejlig oplevelse at mindes og tænke tilbage på.”

Pernille er uddannet jordemoder fra UCN i Aalborg i 2015. Hun er desuden uddannet indenfor akupunktur til graviditet og fødsel samt rebozo, og derudover har hun erfaring med tilgangen fra smertefri fødsel.