Fysioterapi, personlig træning og kostvejledning

Jeg laver coaching, personlig træning, kostvejledning og genoptræning af mindre skader. Så ønsker du et vægttab, ændret livsstil eller blot personlig træning for at blive stærkere og kunne bevæge dig bedre, så har jeg også en stor erfaring her.

Personlig træning og fysioterapi foregår 1 til 1. Her har du min fulde opmærksomhed, og al træning tager udgangspunkt i dit niveau, behov og mål.

Ønsker du blot en programlægning, så anbefaler jeg en vis træningserfaring. En programlægning kan som personlig træning have et bestemt fokus fx muskelopbyggende, vægttab/fedtforbrændende, eller med et bestemt mål for øje.

Når du træner med mig, så har jeg altid fokus på lige netop dit udgangspunkt, og vi arbejder sammen om, at du skal have det godt i din krop. Livsglæde spiller en vigtig rolle – også som en del af træningen.

Derudover tilbydes livstils- og kostcoaching. Det er for dig, der ønsker at ændre dine vaner ift. træning, kost og bevægelse. Her kigger vi sammen på de vaner du ønsker at få ændret, og så ligger vi et fleksibelt forløb for dig. Forløbet kan løbende tilpasses dine behov. Her får du ingen kostplan, men i stedet coaching, vejledning og øvelser, der hjælper dig med at tage styrring i dit eget liv, så dine livsstilsændringer på sigt bliver permanente.